Rub recept

Rub för nötkött

Rub för nötkött

Jag gör ju väldigt mycket grillinlägg under sommaren och skriver ofta att du ska använda en rub du gillar att lägga på köttet innan den når grillen
Rub till fläskfilé

Rub till fläskfilé

Här är en ny rub som jag testade till grillad fläskfilé. Det här är en rub som kan bli hur het som helst, beroende på hur mycket Cayennepeppar man har i, men dessa mängder kändes helt ok
Het Rub till fläskfilé

Het Rub till fläskfilé

Ikväll blev det en ny lite hetare Rub till fläskfilé. Recept på Rub. Rubba fläskfilén på bägge sidor och grill on
Rub till färsk kyckling

Rub till färsk kyckling

Gör en god rub och gnid in dem med. Låt dem därefter ligga i en plastpåse i kylen i någon timma för att dra åt sig rubbens smaker
BBQ Rub

BBQ Rub

Blanda ingredienserna 60 ml muscovadosocker. 10 ml senapspulver. 15 ml cayennepeppar. 60 ml rökt paprikapulver
Steakhouse rub

Steakhouse rub

Från boken Grilla har maken gjort en rub som är supergod till kött. Från boken Grilla har maken gjort en rub som är supergod till kött
Svensk rub

Svensk rub

Jag har snöat in på rub till grillat. Receptet till denna rub hittade jag i ICA´s grillfolder. Ruben förberedde jag några dagar innan och förvarade i en glasburk med lock
Rub med svenska örter

Rub med svenska örter

Mixa alla ingredienser till en smulig rubb. Gnid in ca 1 msk rubb per skiva kött. 100 g rostad lök. 2 msk flingsalt
Rub och marinad från Santa Maria

Rub och marinad från Santa Maria

Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker. Rubben för fisken använde jag inte alls till fisk utan till kyckling vilket gick lika bra
Grill & BBQ rub

Grill & BBQ rub

14 Lägg din egna rubb i lämpligt förvaringskärl. 1 dl paprikapulver. 11,5 msk senapsfrö (mald). 10,5 msk salt
Grillad rostbiff i skivor (med rub, baste och resting oil)

Grillad rostbiff i skivor (med rub, baste och resting oil)

Min man är en gudabenådad grillmästare, och med sedvanlig inspiration från vår grill-guru Adam Perry Lang gick han lös på köttet med såväl en egenhändigt blandad rub, en baste, och avslutningsvis en läcker resting oil