Här är en ny rub som jag testade till grillad fläskfilé. Det här är en rub som kan bli hur het som helst, beroende på hur mycket Cayennepeppar man har i, men dessa mängder kändes helt ok
Jag har snöat in på rub till grillat. Receptet till denna rub hittade jag i ICA´s grillfolder. Ruben förberedde jag några dagar innan och förvarade i en glasburk med lock
Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker. Rubben för fisken använde jag inte alls till fisk utan till kyckling vilket gick lika bra
Grillad kyckling med sweet bbq rub. Gnid in filéerna med rubben ett par timmar innan grillning. Rubben kan man använda till annat kött också, även om vi inte provat det
Min man är en gudabenådad grillmästare, och med sedvanlig inspiration från vår grill-guru Adam Perry Lang gick han lös på köttet med såväl en egenhändigt blandad rub, en baste, och avslutningsvis en läcker resting oil