Tillsätt dijonsenap, persilja, salt och peppar. Roulader. Tillsätt creme fraiche, smör och grädde i buljongen och mixa med en stavmixer till en skummig buljong
Lägg i fina glas och dekorera med parmachips (skinka som "grillats" i ugn ett par minuter. Lägg en tunn sträng senap på varje och en skiva skinka och ost
Häll av vattnet från auberginebitarna och blanda medsenapsblandningen. Sitter ni nu och undrar vad ni ska äta i jul eller vad ni ska bjuda era vegetariska vänner eller familjemedlemmar
Tillsätt dijonsenap, persilja, salt och peppar. Tag rouladerna och morötterna ur pannan. Tillsätt fraiche och mat extra i buljongen och mixa med en stavmixer till en skummig buljong
Jag tänkte testa samma fyllning som det var till Kycklingrouladerna. Till middag idag skall vi ha Laxfilé med tärnad bacon, stekt lök,fransk senap, persilja och lite grädde som får koka ihop
Leif Mannerströms kycklingrouladermed lök, persilja och bacon. Ingen av er kan väl ha missat Guldfågels TV-reklam i samarbete med mästerkocken Leif Mannerström
grov senap. Dela svampen, bryn den med den rivna vitöken och zucchinin. Sätt ugnen på 150 grader. Om du inte fått tag på färsk fisk använd då fryst men se till att tina fisken långsamt i kylen, gärna över ett dygn