Skala och hacka löken. Fräs lökhacket tillsammans med de rivna rotfrukterna. När lökhacket gulnar och börjar mjukna, krossa i vitlöksklyftorna och rör om
Skala rödlöken och skär den i klyftor. Bryt klyftor av vitlök och skala och hacka dem i små bitar. 1röd lök. 1vitlök. 1potatis morötter palsternacka rödbetor röd lökvitlök olivolja saltSkala potatis, morötter, palsternacka och rödbetor
Självklart lök men ändå bara en. 600 g fläskkarré 2 st morötter (stora)1 st rödbeta (stor)500 g potatis2 msk chili, hackad½ dl ingefära, skivad och inlagd3-4 dl äpplemustsaltpepparvetemjöl till redning Köttet blir mört så det faller sönder, rotsakerna ännu fasta men färdigkokta och rödbetorna söta som geléhallon
Stek kantarellerna och löken i torr panna tills vätskan har försvunnit. 1/2 gullök. 1/2 gullök 3 morötter 3 palsternackor 1/2 köttbuljong några droppar soya
Servera på direkten med en klick vitlöksyoghurt. 1 gul lök - grovhackad. 2 vitlöksklyftor - grovhackade. 1 liten pressad vitlöksklyfta. 1 gul lök - grovhackad. 2 vitlöksklyftor - grovhackade