Rotfruktskaka svamp recept

Oxfilé med svamp, rödvinsås och rotfruktskaka

Oxfilé med svamp, rödvinsås och rotfruktskaka

Rotfruktskaka. Krämig svamp. Rotfruktskaka. Krämig svamp. Hetta upp en liten kastrull och fräs lök och svamp sakta i 5 minuter. 200 g svamp, t ex kantareller och ostronskivling
Höst och älgstek

Höst och älgstek

Viltkött, svamp och lingon i skogen och kunna kura upp i soffan med en kopp te. Skär svampen i tunna skivor

Rosmarinstekt piggvarsfilé med lins- och rotfruktskaka och svamp

Stek svampen i smöret, smaka av med salt och peppar. Stjälp upp rotfruktskakan, skär i 4 långa bitar, lägg på papprad plåt och värm i ugn i 75 grader i 15 minuter (Försiktigt, agar agar smälter vid 80 grader). 600 g färsk svamp efter säsong