Ugnsbakade rotfrukter med feta & ärtdipp. Skala rotfrukterna. Ugnsbakade rotfrukter med feta & ärtdipp. 150 g fetaost. Kör rotfrukterna i ugnen tills de är mjuka, ca 30minuter. Mixa samman feta med 1 dl crème fraîche. 150 g fetaost
Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Blanda rotsaker och couscous och toppa med fetaosten. Blanda rotfrukter, potatis och olja på en papprad plåt, bred ut så att inga toppar bildas
Ugnsbakade rotfrukter med en dipp på fetaost och en dipp på gröna ärtor. Skala rotfrukterna. Ugnsbakade rotfrukter med feta & ärtdipp, ca 4 port. 150 g fetaost. Kör rotfrukterna i ugnen tills de är mjuka, ca 30minuter. Mixa samman feta med 1 dl crème fraîche. 150 g fetaost
Kycklingfilén fyllde jag med fetaost, soltorkade tomater och vitlök. Johan tyckte att såsen blev väldigt god och jag jublade över rostade rotfrukter som det var alldeles för längesen jag gjorde
Grönsaker och rotfrukter är fyllda med kolhydrater, och dessutom så brukar jag servera mina luncher med lite ekologiskt fullkornsbröd för kolhydraterna, men också för ökad mättnad