Lägg kvisttomater och lagerblad bredvid köttet. Ta ut köttet men låt tomaterna vara kvar. Höj ugnsvärmen till 250° och stek tomaterna ytterligare 10 min. 600 g rostbiff eller fransyska. 300 g körsbärstomater på kvist
Lägg linser, lökar, tomater, sardeller, vitlöksklyftor och basilika runt om. 1 1/2 kg rostbiff. 500 gr cocktailtomater. se 1 1/2 kg rostbiff. 500 gr cocktailtomater
körsbärstomater. Rulla rostbiffsskivorna och lägg i en form, gärna i den form som dom ska serveras ur. Innan servering garneras rullarna med körsbärstomater ( gärna i olika färger och färsk persilja
Till detta hade jag blomkålsris (från de frysta påsarna jag har gjort, blev precis som vanligt) tomat/mozzarella sallad, pepparrotskräm och kantarellsås (men saften från köttet)
Under tiden kötten vilade så stekte jag skogschampinjoner, sparris, tomater och machesallad lätt. Ibland har man tur och just i dag var det extrapris på riktigt fin svensk rostbiff så det kändes rätt så givet att slå till
tunnt strimplade, hastigt värmt kött, isbergssallat och solmogna tomater - vilken lyxlunch. Emellertid fanns det fin rostbiff i skivor, och då det var längesedan vi grillade nötkött, blev dessa ett självklart val
gul lökcrème fraiche med smaka av soltorkade tomater. Servera med rostbiff och en klick crème fraiche. gul lökcrème fraiche med smaka av soltorkade tomater
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilé med svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Efter idag måste du lova mig en sak, sluta köpa färdigskivad, grå rostbiff