Jag gjorde min porterstek på rostbiff, då vi i Finland har urdåligt märkt vilken köttbit som är vad. Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 2 tsk torkad oregano. 1 knippe färsk oregano eller timjan. 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 2 tsk torkad oregano. 1 knippe färsk oregano eller timjan
Rostbiff med ugnsrostade rotfrukter och dragon – & vitlökssås. plockad färsk oregano. Lägg rostbiffskivorna på salladsbädden och ringla över lite av såsen
) som röra på en macka med rostbiff. Och så tog jag oregano från trädgården, men det borde funka precis lika bra med till exempel rosmarin eller timjan
600 gr högrev eller rostbiff i bitar. 1 tsk oregano. 1 tsk timjan. Att tända ljus och mysa under en filt är saker som gör att jag längtar lite efter hösten, men också att göra härliga goda långkok
Krydda rostbiffen med salt och peppar. 1 1/2 kg rostbiff (fransyska, nötstek). 1 kruka färsk timjan, basilika eller oregano. 1 1/2 kg rostbiff (fransyska, nötstek). 1 kruka färsk timjan, basilika eller oregano
Här är Semras goda hemgjorda rostbiff från Nyårsafton. Hädanefter tänker jag också göra egen rostbiff. Ta bort ev senor och fettbitar på utsidan av rostbiffen och täck den därefter med örtblandningen runt hela köttbiten
Skiva upp rostbiffen och servera den kall med sås, sallad och färsk potatis eller potatissallad. 1 kg rostbiff. 6 msk blandade färska örtkryddor (timjan, dragon, oregano) eller 6 tsk torkade
Krydda med timjan, salt och peppar. oregano. oregano. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 tsk timjan. 0,5 msk timjan. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 tsk timjan. 0,5 msk timjan