Det bjöds bland annat på grönkålschips, kycklinglevermousse med crostini och cornichoner, minipajer med Medelhavssmaker (lufttorkad skinka, soltorkad tomat, svart oliv, stark hårdost), bakad brie med fikonmarmelad och dessa minipotatisgratänger med rostbiff och rostadlök
Fördela rostbiffen på de fyra bröden. Vill man, kan man ju fuska med färdig rostadlök, men jag vill understryka att det var väl värt att fritera löken själv
Du kan med fördel göra rostbiffen själv. Rostadlök. Strö över en halv näve rostadlök. 200 gram kallskuren rostbiff. 200 gram kallskuren rostbiff. 4 tortillabröd Rostadlök
Skala lök och vitlök. Rostad potatis. Rosta paprika, chili, lök och vitlök i 200° ugn tills de är mjuka, ca 15 min. 1 förp Scan skivad Mörpack, Rostbiff, ca 1000 g. 1 tsk Vitlökspulver. 1 tsk Lökpulver. 2 Schalottenlök. 4 Vitlöksklyftor
Servera med exempelvis flatrökt skinka eller rostbiff. 1 st röd lök. Skölj och borsta potatisen. Halvera potatisarna och lägg halvorna i en ugnssäker form eller på en plåt med bakplåtspapper
Rör ner rättika, lök, vitlök, salt och peppar. Fransk rostbiff. 1 hackad gul lök. 2 pressade vitlöksklyftor. 1 hackad gul lök. 2 pressade vitlöksklyftor