Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Riv parmesan och lägg i skålen tillsammans med vitlök, salvia, smör, olivolja och salt. Lagade rostbiff på veckoslutet i ett aningen febrigt tillstånd, men det gick som tur smärtfritt, det är så enkelt att laga
Jag påbörjade detta grillprojekt redan i tisdags kväll då jag la en rostbiff i brine. Tillbehören till rosbiffen var bakad potatis som jag la direkt på kolbädden i ca 1 tim samt shiitake svamp som fylldes med riven parmesan, pecorino och en vanlig herrgårdsost, på toppen la vi några egeninlagda chili
Riv parmesanen på det lite mindre läget, det som brukar sitta på sidan av rivjärnet. Lägg på en skiva rostbiff på brödskivan med senap, strö över osten, lägg på nästa rostbiffsskiva och toppa med majonnäsbrödskivan
Rostbiff med ugnsrostade rotfrukter och dragon – & vitlökssås. Bred på tunt lager creme fraiche, salta och peppra lite och strö sedan över den rivna osten samt parmesan
Skulle jag liksom välja den läckra, chokladtäckta mandel- och nötrutan, den valnötspanerade kycklingfilén med blomkåls- och hamparisotto, det frasiga, sherrybakade anklåret eller rentav gårdagens middag – sojapasta med svampstuvning, parmesan och rostbiff – som var ett resultat av en svamputflykt i trakterna kring Vombsjön här i Skåne
Passar bra på buffé, till kyckling eller rostbiff. 1Parmesan. 11 port okokt pasta 2 körsbärstomater 5 sugar snaps / 4 msk munggroddar 1 msk vatten 2 msk gräddfil 2-3 msk grön pesto Smaksätt med något av följande Fetaost Parmesan Basilika Parmaskinka Soltorkade tomaterKoka pastan och häll sedan över i ett durkslag för att rinna av