Dela paprikan. Rosta paprika, chili, lök och vitlök i 200° ugn tills de är mjuka, ca 15 min. 1 förp Scan skivad Mörpack, Rostbiff, ca 1000 g. 1 tsk Paprikapulver. 2 Stor röd paprika
ca 86 kcal/port 4 port 500 g rostbiff 2 tsk smör 100 g strimlad vitkål 2 paprikor i valfri fär i mindre bitar 2 gula lökar hackad 3 dl vatten 1,5 msk oxfond 1/2 dl chilisås 1 dl matlagningsgrädde 15% 1 tsk vetemjöl+ lita vatten till redning salt grovmalen svartpeppar 3 dl okokt ris Gör så här. När grytan kokat 20 minuter häll i paprikan. 500 g rostbiff
Pensla bitarna med lite olivolja och lägg på samma plåt som paprikan. Dagens lunch blev dock en förenkling - istället för att steka kött åt vi salladen till sådan skivad rostbiff som man kan köpa färdig i butik