Själv tänker jag köra med stavmixern eftersom jag föredrar en slät såsRostbiff. Servera den med rostbiff eller vad jag själv tror kommer bli en episk kombination – med grillad kyckling
Ibland är det så ända in i bänken gott med en sån där "riktig" söndagsmiddag, ni vet när man fyller matbordet och tallriken till bredden med alla möjliga goda tillbehör, slevar upp brunsåsoch äter tills man nästan spricker
Hacka vitlök ochingefära fint. Tillsätt sötsursåsoch den friterade biffen samt salladslöken. Lägg i en skål och blanda med marinaden av salt, maizena, äggvita och ljus soja
Rostbiff med gräddsås – söndagsstek. Ha sedan ner den rivna vitlöken ochingefäran. De senaste gångerna vi har tagit med oss mat därifrån, har jag sparat den kvarvarande såsen i frysen och nu har jag äntligen så många burkar att jag kan slå ihop alla till en sås
pastrami, varmrökt skinka, kallrökt skinka, salami ochrostbiff. Kanske att jag fått en extra rynka, men det en skrattrynka i så fall och de räknas inte
Såsen gjorde jag på turkisk yoghurt, honung och vitlök. Sesamkryddade morötter ochrostbiff. Rostbiff. Och i samband med vägningen så fick jag min dagsprommis
Vi hade ett urval av glasnudlar, pak choy, strimlade morötter, avocado, rostbiff, mango, kräftstjärtar, chili, koriander, salladslök, cashew nötter och rostade sesamfrön som man kunde mixa som man vill
Fräs upp vitlök, hackad chili och riven ingefära i ytterst lite olja. Häll på och bland i sås på japansk soja, lite risvinäger (eller vitvinsvinäger), lite sött (agavesirap, honung eller stevia)