Till detta hade jag blomkålsris (från de frysta påsarna jag har gjort, blev precis som vanligt) tomat/mozzarella sallad, pepparrotskräm och kantarellsås (men saften från köttet)
Rostbiff. Mozzarella. Mozzarella. Hemmagjorda pizzor på långjäst deg och svårslagna fyllningar. Jag och min andre hälft överträffade oss själva och ställde till med en superb pizzabuffé
Och jag undrar lite hur det funkar att grilla mozzarella egentligen. 4 skivor rostas (utvald del av rostbiffen), ca 2½ cm tjocka. 1 ask cocktailmozzarella. 4 skivor rostas (utvald del av rostbiffen), ca 2½ cm tjocka. 1 ask cocktailmozzarella
Grillad rostbiff med råstekt basilikapotatis, sallad och vitlökssås. Lägg sparris- och spenatblandningen på bruschettan, riv mozzarellan över bruschettan eller skär skivor som jag gjorde
Rostbiff med remouladsås, cornichons och lite rostad lök (rostad lök är inte lchf, använder extremt lite som dekoration men kan bytas mot tex syltlök eller finhackad färsk rödlök)
Häll i riven mozzarella, smaka av salta och peppra ev mer. 500 g färsk pasta ( har du tid gör den själv, har du inte så gjorde du den i går,-) eller köper färdig)300g helstekt Rostbiff i tunna tunna skivor (köp den i delikatessdisken, de är godast)1 dl cremefraiche1 dl grädde3 dl mjölk1/2 msk grönsaksbuljong koncentrerad400 gram färska champinjoner1 gul lök1 dl Harricots vertsparmesan efter smak100g riven mozzarellasmör till stekningnymalen vitpepparsaltKoka upp pastavattnetSåsen. Strimla Rostbiffen, lägg upp pastan i varma tallrikar, häll över såsen, toppa med den strimlade rostbiffen och finriven parmesan, servera 500 g färsk pasta. 100g riven mozzarella