I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Skär upp köttet i skivor och servera med en god sallad eller varma grönsaker,sås och potatis. Lägg upp köttet på en skärbräda och klappa torrt med papper,så stekytan blir jämn och fin
Dessutom fanns på studentbuffén rostbiff och potatissallad,. Snacks i form av karamelliserade popcorn och frukt fanns också framme för gästerna att förströ sig medmedans maten till buffén plockades fram
Dvs exakt vad som behövs för att få till den här klassiska amerikanska snabbmatsmackan som ska fyllas medrostbiff, stekt lök, paprika, svamp och sen en herrans massa ost
Passar till en bit kött (rostbiff enligt Allt om Mat), på en buffé, till grillat osv. Häll marinaden över grönsakerna och blanda ner soltorkade tomater med oljan som de ligger i
Smaksätt med citronskal och peppar. Späd med buljong och koka 3-5 min. Beräkna ca 175g färska grönsaker per person, t ex sockerärtor, grön sparris, salladslök, rädisor och morötter