Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger
Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger
Till sommaren kan jag tänka mig en stor skål med sallad istället eller kanske en bulgursallad. Nu är det dags att ge er receptet på Schlagerpartyts huvudrätt, svårt att kalla det varmrätt eftersom det var kall rostbiffmed en god kall sås som jag serverade
Placera ett galler ovanför formen och lägg rostbiffen på gallret med fettkappan uppåt. Jag kan dock lova att ni efter nästa inlägg ändå inte har sett det sista receptet med rapsgris från mig
Smaka av med salt och peppar. Bulgursalladen tar 10-15 minuter att göra och rostbiffen är ju färdig som den är (färdigskivad från butik). Rostbiffmedbulgursallad4 port4 port bulgur2 st avokado2 st salladslökar2 vitlökskyftoren näve ruccola1-2 tomaterolivoljacitronsalt, pepparKoka bulguren i enlighet med instrukionerna på paketet (med grönsaksbuljongtärning i vattnet)
Perfekt på buffé att rippla lite över rostbiff och dekorera med lite sesamfrön och sugarsnaps. Till detta hade vi Bulgursalladmed mixsallad, rädisor, körsbärstomater, paprika, salladslök och rödlök
Svaret på frågan om vad den ska innehålla skiljer sig lite från land till land, men generellt så är det en fräsch couscous- eller bulgursalladmed mycket örter