Det bjöds bland annat på grönkålschips, kycklinglevermousse med crostini och cornichoner, minipajer med Medelhavssmaker (lufttorkad skinka, soltorkad tomat, svart oliv, stark hårdost), bakad brie med fikonmarmelad och dessa minipotatisgratänger med rostbiff och rostad lök
rostbiff. rostad lök. rostbiff. rostad lök. Soft med en ledig dag mitt i veckan alltså. Vi grillade igår och jag har tre nya tips till grillröror åt er
Fördela rostbiffen på de fyra bröden. Vill man, kan man ju fuska med färdig rostad lök, men jag vill understryka att det var väl värt att fritera löken själv
Du kan med fördel göra rostbiffen själv. Rostad lök. Strö över en halv näve rostad lök. 200 gram kallskuren rostbiff. 200 gram kallskuren rostbiff. 4 tortillabröd Rostad lök
Hacka lök och vitlök. Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 1 gul lök. 3 vitlöksklyftor. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 1 gul lök. 3 vitlöksklyftor
stor gul lök klyftad. Rostbiff ca. löken som du själv vill ha den stora eller mindre bitar. in salt och vitpeppar runt om rostbiffen, då den är djupfryst
½ gul lök. Blötlägg lergrytan i kallt vatten ca 30 minuter, putsa köttet, blanda alla kryddor i en kopp och strö hälften över köttet, sätt köttet i lergrytan och strö resten av kryddorna över, skiva löken och vitlöksklyftorna och lägg dem på köttet, klicka ut smöret på köttet. Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g). 2 vitlöksklyftor
Veterinärens Nattamat är en annan favorit, med Pastej, Saltkött, Gelé på Sky och Lök. En enkel middag på färdigköpt Rostbiff med en currydoftande Dansk Remoulad