Lammkött är i säsong just nu och jag har redan hittat en rostbiff till nästa helg. Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Dela paprikan. Rosta paprika, chili, lök och vitlök i 200° ugn tills de är mjuka, ca 15 min. 1 förp Scan skivad Mörpack, Rostbiff, ca 1000 g. 1 tsk Paprikapulver. 2 Stor röd paprika
Serveras med en supergod vitlökscrème och gärna paprikor grillade i en bit folie, fast uppkryddade med salt, svartpeppar, vitlök, och de färska örter som finns hemma
Pastasåsen får smak av en burk marinerad grilladpaprika. Till pastan serverade jag strimlad rostbiff, snabbfräst grön sparris och varma körsbärstomater
) Istället hade jag flera tunna skivor rostbiff. Skrapa paprikablandningen åt ena änden av skärbrädan. Sug upp ev kvarvarande köttsaft och paprikablandning med brödlocket och lägg på det på mackan
Dvs exakt vad som behövs för att få till den här klassiska amerikanska snabbmatsmackan som ska fyllas med rostbiff, stekt lök, paprika, svamp och sen en herrans massa ost
Av de kalla pinxtosen åt vi bland annat krabbsallad med rökt lax, vit fisk med inlagd paprika och stekt vaktelägg samt en med tomat, rostbiff och majonnäs