Och när allt var rostat, lade jag till torkad frukt, bananchips och vallmofrön. Jag hade havregryn, puffatris och kokosflingor som bas, sedan kan du ju lägga till precis vad du vill
Det är enda felet är att de har en tendens att ta slut lika fort som de är färdiga, så risken är att jag får koka ytterligare en sats innan gästerna dyker upp imorgon
Jag har mer än en halv påse puffatris kvar sedan jag gjorde julgodis och eftersom det är ett bra tag kvar till jul så behövdes det något annat att göra med puffarna
Vänd sedan försiktigt i resten av sockret och riset. Svärris tårtor är "Ulricas marängtårta"5 äggvitor3dl strösocker3dl Kellogs Rice krisp (rostatpuffatris)Vispa vitorna till ett hårt skum, vispa i 3msk av sockret. Svärris tårtor är "Ulricas marängtårta"5 äggvitor
Rischoklad är ett klassiskt och superduperlätt godis som bara kräver två ingredienser - puffatris och choklad (och här använder jag såklart choklad utan tillsatt socker)
Vänd ner puffatris i smeten och klicka eller spritsa ut på bakpapperklädd plåt i önskad storlek. 1. Vispa äggvitorna till ett skum och tillsätt efter hand sockret tills blandningen toppar sig och blivit glansig
8 dl havregryn (eller puffatris, hirs, bovete eller vad man kan tänkas gilla). 8 dl havregryn (eller puffatris, hirs, bovete eller vad man kan tänkas gilla)