1 burk(ar) kikärtor (ca 400g). 11 msk rapsolja. 11 tsk salt. 12 krm starkt paprika pulver. 1Ingredienser 1 burk(ar) kikärtor (ca 400g) 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm starkt paprika pulver Skriv utGör så här
När köttet har fått färg hälls vinet i. Krämig pasta med vitt vin & rostas 4 pers. 300g rostas eller oxfilé. 1 dl vitt vin. //Malin Krämig pasta med vitt vin & rostas 4 pers 300g rostas eller oxfilé. 1/2 rödlök 3 vitlöksklyftor 1 dl vitt vin
Tillsätt vin, vatten och fond. 1 dl vitt vin. 1 dl vitt vin. Nu har hösten gjort entré. Naturen har ändrat färg från grön till gult och rött, dagarna blir också kortare och luften är kyligare
Recepten hittade jag i senaste numret av Lantliv Mat & Vin, underbar tidning med massa goda recept. I kväll är jag seg, lika seg som man kan vara efter en hel dag i backen
Rotsaker som rostas i ugnen får en fantastisk smak – både mild och koncentrerad. Toppa med chèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehör till en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitt i veckan
Krydda med skalad, riven ingefära och slå på vin och vatten. 2 dl rött vin. Sätt ugnen på 100°. Skala och skiva ananasen mycket tunt och lägg skivorna på plåt med bakplåtspapper
Vitt vin, jag använde Barrels and Drums alkoholfria som finns i dom flesta välsorterade mataffärer. Ha sedan i sojafärs, havregrädde, krossade tomater, vitt vin (jag använde Barrels and Drums alkoholfria som finns i dom flesta välsorterade mataffärer), örtsalt, svartpeppar, agave sirap, citronsaft och låt det puttra på medellåg värme så att alla smaker får sätta sig
Det var ju absolut inte en dag där det var meningen jag skulle få en present men när hon kom närmare så såg jag att hon hade slagit in en flaska vin i cellofanpapper