Stek oxfilé bitarna i smör, salta och peppra. 800 g oxfilé, styckad i bitar. 800 g oxfilé, styckad i bitar 0,5 butternut pumpa, skalad, urkärnad och skuren i bitar 2 gullökar, skalade och klyftade 1 vitlök, i klyftor 4 vita sparrisar, skalade och skurna i bitar 1 paket saffran 3 msk kalvfond 100 g smör Olivolja Salt Svartpeppar
Mosa avokado ovanpå, tppa med lite örtsalt och sen hade vi rester från oxfilé som jag valde att skiva upp tunt så jag toppade avokadon med oxfilé, kokt ägg, fetaost, ugnsrostade tomater som även det var rester, toppa med lingsalt, färsk persilja och tabasco
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Oxfilé i yakinikusås 2 port. 250 g oxfilé. 250 g oxfilé. Igår åt vi så fantastiskt gott att jag bara måste skynda mig att skriva ner innan jag glömt hur jag gjorde
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. 700 g rostas. 700 g rostas. . En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare