Rostas oxfilé recept

Oxfilé med rostad pumpa

Oxfilé med rostad pumpa

Stek oxfilé bitarna i smör, salta och peppra. 800 g oxfilé, styckad i bitar. 800 g oxfilé, styckad i bitar 0,5 butternut pumpa, skalad, urkärnad och skuren i bitar 2 gullökar, skalade och klyftade 1 vitlök, i klyftor 4 vita sparrisar, skalade och skurna i bitar 1 paket saffran 3 msk kalvfond 100 g smör Olivolja Salt Svartpeppar
Pepparstekt oxfilé med rostad morotskräm och krispig ostronskivling

Pepparstekt oxfilé med rostad morotskräm och krispig ostronskivling

Pepparstekt oxfilé med steksky. 4 bitar oxfilé (á 150 g). Pepparstekt oxfilé med steksky4 bitar oxfilé (á 150 g) 1 msk rosépeppar, mixad 1 msk grönpeppar, mixad 1 msk svartpeppar, mixad salt olja smör vitlök timjan, till stekning 1 dl rödvin 2 dl kalvfond
Rostat surdegsbröd m. mosad avokado, feta, oxfilé, ägg & tabasco

Rostat surdegsbröd m. mosad avokado, feta, oxfilé, ägg & tabasco

Mosa avokado ovanpå, tppa med lite örtsalt och sen hade vi rester från oxfilé som jag valde att skiva upp tunt så jag toppade avokadon med oxfilé, kokt ägg, fetaost, ugnsrostade tomater som även det var rester, toppa med lingsalt, färsk persilja och tabasco
Oxfilé med rosépepparsås

Oxfilé med rosépepparsås

Förstek oxfilén i smör hastigt, salta och peppra. Lägg oxfilén på en ugnsform och stek färdigt i ugnen
Helgrillad oxfilé med aromatisk sås

Helgrillad oxfilé med aromatisk sås

Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Oxfilé i yakinikusås

Oxfilé i yakinikusås

Oxfilé i yakinikusås 2 port. 250 g oxfilé. 250 g oxfilé. Igår åt vi så fantastiskt gott att jag bara måste skynda mig att skriva ner innan jag glömt hur jag gjorde
Mannerströms oxfilé med pepparsås

Mannerströms oxfilé med pepparsås

Rulla kanterna på oxfilébitarna i peppar och stek köttet. 1000 g oxfilé (i 4 bitar). Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i