Lägg körsbärstomater (med lite olika färger), i en ugnssäker form. 500 g tomater. 500 g tomater. Gomorron. Här kommer dagens snabba veggo vilket är ännu ett upplagat kundrecept från Mat
soltorkade tomater och dadlar. Dela dadlar och soltorkade tomater i mindre bitar och lägg på salladen. 4-5 soltorkade tomater i olja. 4-5 soltorkade tomater i olja
2450 g amandinepotatis 2 tsk olja salt och peppar1/2 ask haricots verts (à 150 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)2 skivor rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)1 tsk smör 1/2 krispsallad 1 dl bearnaisesåsSätt ugnen på 225 °C. Lägg sedan bönorna och tomaterna i pannan och rosta ytterligare ca 8 minuter. 1/2 förp tomater
Marinerade tomater. Skär tomaterna i fyra delar och finhacka chilin samt hacka persiljan. Vänd ner tomaterna och rör runt så tomaterna släpper lite vätska
), halverade körsbärstomater, gurkbitar och så rostade pumpakärnor. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen