Rostaderotsaker är en rätt som alltidfunnits med. Det är bara att skära literotsaker och grönsaker ibitar, vänd runt i olja och kryddor, toppa med något gott och servera med någon god röra
Det här receptet på rostaderotsaker med couscous är en perfekt mitt-i-veckan-rätt. Ögonen går i kors efter en dag med übertung träning och jobb och jag ska snart gå och lägga mig och läsa senaste numret av Mer Smak som kom idag
Rotsaker som rostas iugnen får en fantastisk smak – både mild och koncentrerad. Toppa med chèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehörtill en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitti veckan
Vänd ner salladsbladen och blanda med rotsakerna. En favoriti matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Det ger en krispigare yta på kyckling och rotsaker. Använd en vass kniv eller kraftig hushållssax och ta bortgump och ryggrad genom två snitt på varsinsida ryggraden
Det är egentligenpimpaderostaderotsaker, men litevariation kan göra underverk. Lägg alla rotsakeri en skål och häll iolivolja och Ras-el-Hanout, salt och peppar