Hacka dem fint och lägg ned i vinägern. Att göra det klassiskt på Svenskt vis är ju dessutom att använda bra oxfile till tornedau och en härlig blandning rotfrukter i ugn med timjan, salt, smör och olja för att binda samman smakerna
½ tsk vinäger eller citronsaft. På mitt stora fat idag har jag rostaderotfrukter, riktigt krispiga potatisar, smörstekta schalottenlökar, ramslöksaioli och en ekologisk fetaost
Mixa sardeller, vitlök, äggula, parmesan, vinäger, senap, socker, salt och peppar i en matberedare. Arrangera sallad, gurka, rotfrukter och kyckling skuren i skivor på ett fat
Mixa sardeller, vitlök, äggula, parmesan, vinäger, senap, socker, salt och peppar i en matberedare. Arrangera sallad, gurka, rotfrukter och kyckling skuren i skivor på ett fat
Rotfrukter är ett perfekt tillbehör till höstens alla middagar. Rostade solroskärnor. Blandade rotfrukter (jag använde rödbetor, rotselleri och sötpotatis
Ta ut de rostaderotfrukterna, blanda med sallad och gurka. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung, timjan samt salt och peppar efter smak
Ta ut de rostaderotfrukterna, blanda med sallad och gurka. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung, timjan samt salt och peppar efter smak
Mixa rotfrukterna och tillsätt dragonvinägern. Skala rotfrukterna och dela dem i mindre bitar. Koka ihop dragon och vinäger tills en tredjedel kokt bort