Rostade rotsaker. Rostade rotsaker. Låt ströbrödet svälla i ca 10 min i vattnet. Tillsätt salt och peppar. Blanda i persilja, finhackad lök, pepparrot och köttfärs
Servera direkt med rostaderotfrukter och en klick ärtpesto. Skala och skär rotfrukterna i stavar. Lägg upp rotfrukterna på en ugnsplåt och ringla lite olivolja över
Servera direkt med rostaderotfrukter och ev. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja
Vad passar då bättre än att pimpa upp de hederliga rotfrukterna till lyxsnittar. Rostadesvartrötter med morotscrème2 Svartrötter Citron3 morötter3 msk färskostCa 2 cm färsk ingefära1/2 pressad apelsin1 vitlöksklyftaCa 1/2 röd chilifruktSalt och pepparFärsk korianderSkala svartrötterna
En sallad på rostaderotfrukter, svamp, stark lagrad ost och brynt smörvinäger. Jag tappade fokus på soppan med de rostade paprikorna och den blev kanske inte riktigt vad jag tänkt mig