Kyckling och rostade grönsaker. När den nästan är klar så slänger du i valfri ingredienser (fetaost, oliver, soltorkadetomater, skinka) på ena halvan av omeletten, vik dubbel och servera
Servera med lite god sallad till eller lite rostaderotfrukter. I de andra stekte jag upp lite fin skinka, tärnad i bitar, 1 schalottenlök och lite frysta ärtor
Även hamburgerbröden rostades på grillen. Det är bara rotfrukter, grädde, salt, vitlök och peppar. Precis som sist ställde vi fram filmjölk och kalaspuffar, olika mjuka och hårda bröd, olika sorters mjukost, smör, nykokta ägg, kaviar, ost samt skivad rökt skinka
Till det rotfrukter och grönsaker. (Och salami och bacon och skinka och räkost och jag vet inte vad…). baljväxter, havregryn, quinoa, bovete, rotfrukter, frukt, bär – personer som baserar sin kost på dessa livsmedel har klart bättre förutsättningar att hålla sin vikt och slippa livsstilssjukdomar än den som äter vit pasta, vitt ris, kakor, kex, socker, läsk, saft och så vidare – oavsett hur fördelningen mellan kolhydrater, protein och fett ser ut
Välj sallader av olika kålsorter och rotfrukter och servera dem varma, kalla eller råa. Den här salladen blir också ett gott tillbehör om man har kött, som skinka eller köttbullar, på julbordet
Rostaderotfrukter med kikärtor och aioli. Ekologisk kyckling med rostade rotsaker och aioli, jag har delat mitt favoritrecept i boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”