Blanda sedan de färdigrostade grönsakerna med persilja, dadlar och solrosfrön. Att rosta grönsaker och rotfrukter är oerhört tacksamt då de knappt kräver någon tillsyn alls
Skala och klyfta rödlökarna. Skala rotfrukter och skär dem i bitar. Lägg rotfrukter och lök på en plåt med bakplåtspapper, tänk på att lägga rödbetorna för sig
Rödlök. Passa på att frossa på svenska rotfrukter. Ugnsrosta rotfrukterna blanda ner strimlad salladslök, hackad persilja och ringla över en god dressing
Skala och skär rödlök i tunna strimlor. Korv med rostaderotfrukter och äppelsallad. Ta ut rotfrukterna, ringla över senapssåsen och blanda försiktigt och salta
Vi använde oss utav Potatis, rödlök, gul lök, rotselleri, morot och lite paprika för färgens skull. Att göra det klassiskt på Svenskt vis är ju dessutom att använda bra oxfile till tornedau och en härlig blandning rotfrukter i ugn med timjan, salt, smör och olja för att binda samman smakerna
rödlök. Skala och del allt i lagom stora bitarBlanda ihop olja, saften av en citron, kryddor som peppar, timjan, basilika, salt, etcPlacera alla rotfrukterna i en ugnsäker form – häll över blandningenRosta i ugn i ca 45 minuter, ca 200 grader, vänd det då och då i oljanEfter ca 30 minuter ringla över honung + lägg i champinjonerna. Blanda ihop allt och servera till rotfrukterna 800