Rostade rotfrukter persilja recept

Rostade rotfrukter med kikärtor och aioli

Rostade rotfrukter med kikärtor och aioli

Smaksätt med något mer om du vill, tex hackad persilja, någon annan färsk ört eller chili. Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Sallad på rostade rotfrukter

Sallad på rostade rotfrukter

Ugnsrosta rotfrukterna blanda ner strimlad salladslök, hackad persilja och ringla över en god dressing
Kyckling med rostade rotfrukter och persiljedipp

Kyckling med rostade rotfrukter och persiljedipp

4 Rotfrukter 900 g fast potatis 1 morot 2 palsternackor 250 g rotselleri 2 msk olivolja salt och peppar 1/2 tsk rosmarin Kyckling 650 g minutfiléer av kyckling 1 tsk olja Persiljedipp 1/2 kruka persilja 2 dl lätt crème fraiche (vitlök) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Helgrillad kyckling med vitlök och örter och rostade rotfrukter

Helgrillad kyckling med vitlök och örter och rostade rotfrukter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 1,2 kg hel kyckling 2 tsk flingsalt 3 krm svartpeppar 1 st hel vitlök 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk persilja 100 gram Rostaderotfrukter 1 kg sötpotatis(ar) 500 gram morötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 0,25 krm svartpeppar 1 st citron(er) 125 gram grönkål 1 msk olivolja 1 krm flingsalt Köp receptet
Het tonfiskburgare med rostade rotfrukter

Het tonfiskburgare med rostade rotfrukter

Salladsblad Tomat Gurka LökRostaderotfrukter. Strö lite timjan över rotfrukterna och servera sedan burgarna med rotfrukterna, grönsakerna och en klick sås

Krämig kycklinggryta med rostade rotfrukter.

När rotfrukterna är färdiga blanda i hackad persilja och servera. Här kommer ett härligt recept på en kycklingryta med svamp som serveras med rostaderotfrukter