rostaderotfrukter med kikärtor och aioli. Under programmet utgår vi från boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker” och i den hittar du egentligen alla recept du behöver när du deltar i onlineprogrammet
Rostaderotfrukter med kikärtor och aioli (vego). Toppa gärna med lite rostade nötter. Varje vecka lägger jag ut en veckomeny där jag länkar till särskilt utvalda recept utan gluten, mjölk och socker
Byt potatis mot en blandning av andra rotfrukter eller mot sötpotatis. Varje vecka lägger jag ut en veckomeny där jag länkar till särskilt utvalda recept utan gluten, mjölk och socker
Vispa grädden till mjuka toppar och bland sedan med den kondenserade mjölken. Medan vi skar upp den och fixade till såsen rostadesrotfrukterna (250° i 20 minuter), ärtorna kokades och allt dukades fram på bordet. 1 burk kondenserad mjölk (koka den inte innan)
Blanda mjölk och grädde i en kastrull och låt koka upp. 2 dl mjölk. Skala och skiva rotfrukterna tunt, 2-3 mm tjocka. Tillsätt rotfrukterna och låt koka på svag värme cirka 15 minuter till rotfrukterna är mjuka
rostaderotfrukter med kikärtor och aioli. En dessert som är enkel att göra med få ingredienser, himmelskt god och dessutom så passar den de flesta eftersom att den är vegan, mjölkfri, äggfri, nötfri, glutenfri och går att göra utan socker