* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Servera rotfrukterna och kikärterna på en bädd av ruccola med aioli ringlad över. Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Strö på salt, peppar och timjan. blandade rotfrukter, t ex palsternacka, vintersquash, morötter. Lägg rotfrukter och vitlök i en stor långpanna (eller två mindre), ringla över olja
Ugnsrostaderotfruktermed vitlök. Skala vitlöksklyftorna skiva dem, blanda medrotfrukterna. Rotfrukter är något som alltid finns hemma och jag tycker att det är så himla gott att rosta dem i ugnen
Blanda rotfrukter och lök med rapsolja, timjan och flingsalt. Lägg rotfrukter och lök på en plåt med bakplåtspapper, tänk på att lägga rödbetorna för sig
Det går bra att blanda alla möjliga rotfrukter som sedan kompletteras med korv av något slag. Klyfta eller dela rotfrukterna (potatis, morötter & rödbetor) i lika stora bitar
Ta det vilande köttet och skär det i skivor, garnera med persilja, timjan, grönsaker om ni vill. Servera kött, rotfrukterna och rödbetor, sås var för sig
Rostaderotfrukter. Blanda rotfrukternamed oljan och sprid ut på plåten för bästa tillagning. Lägg de skalade och tillskurna rotfrukterna på en lätt oljad plåt