Denna gången blev det utan sås och medrostade grönsaker. Skär rotfrukterna i jämnstora bitar, drissla över lite olivolja, salt, peppar och ev och om du önskar vitlök
Servera med dipgrejor som krispiga grönsaksstavar, fröknäcke eller rostaderotfrukter. Till exempel rostade nötter, knaprigt bacon, strimlad salladslök, strimlade soltorkade tomater eller oliver
bacon. Blanda ihop ägg, grädde, fetaost, chilisås & lökTillsätt köttfärsen och rör ihop det till en degPlacera allt i en smord ungsäker form, forma det till en limpaLägg över baconskivorGrädda i ugn, 200 grader i ca 50min. Skala och del allt i lagom stora bitarBlanda ihop olja, saften av en citron, kryddor som peppar, timjan, basilika, salt, etcPlacera alla rotfrukterna i en ugnsäker form – häll över blandningenRosta i ugn i ca 45 minuter, ca 200 grader, vänd det då och då i oljanEfter ca 30 minuter ringla över honung + lägg i champinjonerna. Blanda ihop allt och servera till rotfrukterna 800
Strimla baconet och stek det knaprigt på medelhög värme utan fett. Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek filéerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Ta ut de rostaderotfrukterna, blanda med sallad och gurka. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung, timjan samt salt och peppar efter smak