Börja med rotfrukterna. Skrubba och dela rotfrukterna i halvor. Lägg rotfrukterna i stekpannan efter kalvköttet utan att skölja ur den, slå på vinet och låt det koka in
TipsLägg till en god topping av t ex hackat rött äpple blandat med lingon, strimlad vårlök, gräslök, chips av rotfrukter, äpple eller mandelpotatis eller knaprigt bacon
Gör så här Börja med rotfrukterna. Skrubba och dela rotfrukterna i halvor. Lägg rotfrukterna i stekpannan efter kalvköttet utan att skölja ur den, slå på vinet och låt det koka in
Skumma av ordentligt innan du häller ned rotfrukter, lök och kryddor. Börja med att skära upp cirka ½ kilo potatis (här blev det mandelpotatis) i ca 2×2 bitar, en morot i lite mindre bitar och dela ett 10-tal cocktailtomater
* Purjolökstarte med löjrom* Kalvfilé med svartvinbärssky och rostade gräddiga rotfrukter* Äppelflarn med ingefärsgräddeLÖJROM - HUSMORS NYÅRSFAVORITViktors nyårsmeny faller mig i smaken av några olika skäl
Speciellt inte med tanke på vilken uppsjö av olika rotfrukter det finns i mataffärerna så här års. Mandelpotatis, morot, palsternacka, persiljerot, jordärtskocka