Vänd ner rotfrukter, rosmarin och pepparfrukt i marinaden och rör om så att allt blandas väl. korv. 2 Skala och skär rotfrukterna i bitar och/eller stavar. 3 Bred ut rotfrukterna med marinaden i en oljad långpanna. Lägg korven bredvid rotfrukterna och rosta ytterligare cirka 20 minuter eller tills korven är genomstekt och rotsakerna är mjuka. Rör om rotfrukterna och vänd korvarna 1–2 gånger under tillagningstiden. 500 g korv. 1 kg blandade rotfrukter
Det går bra att blanda alla möjliga rotfrukter som sedan kompletteras med korv av något slag. Klyfta eller dela rotfrukterna (potatis, morötter & rödbetor) i lika stora bitar
Skala alla rotfrukter och skär i rejäla bitar. Slanta korven och lägg ovanpå rotfrukterna och rosta i ytterligare 5-10 minuter 2 förp Scan Grovmald korv, mild enbär, à 300 g
Servera rotfrukterna och palsternackspurén till korven. Koka korven enligt anvisning på förpackningen. Som alternativ till korv, servera gärna med fläsklägg
Rester och snabba pastasåser, korv och makaroner och gröt o smörgås har det blivit men igår städade jag upp i köket och lyckades hitta både köksbänkar och köksbord
Servera spetten med rostaderotfrukter och pepparrotskrämen. Skär varje korv i 6 bitar och trä upp på spett med champinjonerna. 2 förp Scan Grovmald korv
När grönsakerna är rostade och rotfrukterna mjuka är de klara. En bra tomatsås kan dessutom användas som bas i tex korv stroganoff, enchiladas, fiskgratäng köttfärssås, lasagne och pizza