Servera med machésallad, rostade solrosfrön och blomkålscréme. Varva rödbetsskivor, chévreskivor (smälter fint mellan de varma rotfrukterna), potatisskivor och äppelskivor
För att ge dem lite knaper och tuggmotstånd blandade jag även i saltrostade solroskärnor. Chèvren ger biffarna sälta medan rotfrukterna skänker dem en mustig sötma
Förbered under tiden de rostaderotfrukterna. Skala rotfrukterna och skär dem i stavar. Lägg alltsammans på en ugnsplåt och ringla över olivolja och honung
Rostade pinjenötter. -) Jag hade bestämt mig för att laga en chevrepaj men vill göra en ny variant och när jag var i affären och handlade, slog det mig att jag hade rödbetor kvar sedan jag gjorde min rustika kyckling med rotfrukter så vad passade bättre än alla laga en rödbetspaj
Själv så brukar jag göra hjortfärsbiffar med bara salt, peppar, gul lök och eventuellt några örter som jag bryner och sen låter gå klart i ugnen och som vi äter med rostaderotfrukter och gärna smörstekt svamp
grillade rödbetsburgare i bovetebröd toppade med en bit chèvre + ringlad honung, ett gäng ugnsrostaderotfrukter, en klick soltorkadtomatsås & massor med gröna blad + groddar
rostaderotfrukter,. Jag är ju en stor fan av alla dessa fantastiska rotfrukter som finns i butik nu. Har helt snöat in på Rödbetor i ugn med olivolja och flingsalt en bit god Chevre ost alt
Skär rotfrukterna i långa jämna stänger. Ringla till sist över honungen. Häll ner alla rotfrukter utom kålrabbi och strö över muscovadoråsocker och stjärnanis