För att ge dem lite knaper och tuggmotstånd blandade jag även i saltrostade solroskärnor. Chèvren ger biffarna sälta medan rotfrukterna skänker dem en mustig sötma
Det är pestobakad kyckling, pestobulgur, ugnsrostaderotfrukter och en liten sallad. När bulgurn har kokat klart, häller du det i ett durkslag och rör i pesto
Blanda rotfrukterna med bulgur och servera tillsammans med biffar och tzatziki. Lägg över biffarna på plåten med rotfrukterna och låt dem bli klara i ugnen
Jag gillar verkligen rotfrukter dom har någon sötma som är sjukt gott och också lämpliga och tacksamma att krydda på diverse olika sätt här med något fruktigt och blommigt
Till receptetTORSDAGMOROTSSOPPA med smak av ingefära och lime & vitlöksbrödTill receptetFREDAGBaconlindad KYCKLINGFILÉ med klyftpotatis och BALSAMICOSÅSTill receptetLÖRDAGUGNSTEKTA LAXFILÉER med smak av sweet chili med COUS-COUS, gurka, avokado, pistagenötter och ruccolaTill receptetSÖNDAGENTRECÔTE med ugnsbakade ROTFRUKTER samt FETAOSTKRÄMTill receptet
mustigt marockansk- eller örtigt provencalsk med frisk apelsin Kyckling i gräddig spenatsås med soltorkad tomat och tagliatelle Älgfärsbiffar med rostaderotfrukter och jordärtskockspuré