* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Rostaderotfrukter och Grönkålschips. Tillsammans med fräsch mango, krispiga grönkålschips, krämig ärtröra, rostade potatisar, morötter och palsternackor
Serverade med rostaderotfrukter, precis som det föreslogs där. Rostade rotisar är alltid gott. Toppa gärna riset med hackade färska örtkryddor vid servering
Lägg en klick pumpapuré på varje tallrik, lägg upp lite rostaderotfrukter eller rotfruktspytt, lägg på köttet och dekorera med den picklade löken och vinbären
½ dl rostade sesamfrön. Svenska rotfrukter som får asiatiska smaker kan ju inte bli annat än gott. Vänd försiktigt ned frukten och örtkryddorna samt chili