Rostade pistagenötter recept

Rostade pistagenötter med kardemumma

Rostade pistagenötter med kardemumma

1 msk honung1 msk strösocker 1/2 tsk malen kardemumma 1 msk vatten1 1/2 dl skalade pistagenötter Sätt ugnen på 175 grader. 1 1/2 dl skalade pistagenötter
Rostad blomkålssallad

Rostad blomkålssallad

Min rostade blomkålssallad. Jag valde till exempel att steka vindruvor, mullbär och pistagenötter. Skala pistagenötterna
Rostad blomkål med ricotta, pistage och russin

Rostad blomkål med ricotta, pistage och russin

1 dl hackade pistagenötter. 800 g blomkål 2 msk rapsolja 1,5 msk honung 1 kruka persilja 2 klyftor vitlök 1 citron, finrivet skal saft 250 g ricotta 1 msk olivolja 1 förp kokat gröna linser (ca 300 g) 65 g babyspenat 1 dl hackade pistagenötter 2 msk russin salt peppar
Rostad blomkål med tahinisås

Rostad blomkål med tahinisås

Strö över den nyrostade blomkålen och garnera med nötter och mynta. Sätt ugnen på 225 grader. Bryt eller skär blomkålen i små buketter
Rostade nötter

Rostade nötter

Du kan också ta mandlar, hasselnötter, pekannötter, pistagenötter, macadamianötter, pinjenötter eller solrosfrön efter tycke
Kryddiga rostade nötter

Kryddiga rostade nötter

Sätt ugnen på 140 grader och lägg ett bakplåtspapper på plåten. Lägg alla nötter i en bunke. Häll på socker, salt, kanel och ingefära och blanda om ordentligt med händerna