Pensla alla kexen rikligt runt om med chokladen, vänd dem i den rostademandeln. Hyvla med hjälp av osthyvel mandelmassan, lägg skivorna så att de täcker ett smörgåsrån
Lägg i mandlarna och rör om. Plocka upp mandlarna ur vätskan och lägg på en bakplåtsklädd ugnsform. Rosta mandlarna i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter. 1 dl sötmandel. 1 dl sötmandel. 1 dl sötmandel
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Skålla och skala mandeln (30-40 sekunder i kokande vatten brukar räcka). 1 påse sötmandel
Rostademandlar med havssalt och lakrits. Häll mandlar, lakrits och salt i en stekpanna. 100 g mandlar. Häll upp mandlarna på en bakpappersklädd plåt och strö lite extra salt på dem och rosta mitt i ugnen i 5 -10 minuter. 100 g mandlar
Häll ut mandlarna på Silikon Bakunderlägg och låt dem kylas av. 200 g mandlar. Häll mandlar, socker och vatten i MicroCook Kanna 1 loch rör runt med Rörsked. 200 g mandlar
Vänd ner spenaten i de rostade grönsakerna och servera med korven och såsen. 1 kg gulbetor1 msk olivoljaSalt och peppar2 st rödlökar1 st zucchini600 g färsk salsiccia1 tsk smör1 dl hel skållad mandel Sås. Ta ut plåten och lägg på korv, lök, zucchini och mandeln, sätt in i ugnen ytterligare ca 15 minuter
Skippa absolut inte den rostademandeln. Lägg upp allt på tallrikar och toppa med vattenkrasse och mandel [eller lägg lite ruccola på tallrikarna först och lax- och avokadoblandningen ovanpå]