4 250 - 300 g pasta av valfri sort 400 g strimlad grillad paprika i olja (400 g motsvarar 2 burkar) ca 500 g kycklinglårfiléer 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk balsamvinäger (crema di balsamico) 3 msk flagad mandel 70 g ruccolablad 1/2 kruka basilika 125 g ädelost, feta, mozzarella eller chèvre Lägg till i inköpslistan
vit balsamvinäger. Häll över balsamvinäger och citronolivolja. 1 påse rostade mandelspån. I somras fick jag önskemål att bjuda på denna sallad som grilltillbehör
Förförra inlägget rostade vi grönkål, och nu testade vi att rosta brysselkål också - succé. Lägg upp kålen, linserna och rödbetorna på fat, salta, peppra och droppa över balsamvinäger
½ dl balsamvinäger. 2 st rostade paprikor på burk, ca ½ burk. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Därefter grillade jag köttet medan jag efter hand penslade det med en röra gjord på 2 msk honung, 3 msk balsamvinäger, en pressad vitlöksklyfta, 1 tsk chiliflakes, 1 tsk dijonsenap och 1 msk tomatpuré. 3 msk balsamvinäger
balsamvinäger. Ringla över olivolja och balsamvinäger. balsamvinäger. Visst hör väl lax påsken till. Och gult, det måste vara något gult i maten tycker jag såsom tex ägg och gulbetor som jag har i receptet nedan