Fördela ruccola och den rostade sötpotatisen på brödskivorna och lägg över svampfräset. Toppa med hackade mandlar och smulad fetaost samt pocherade ägg
Börja med att separera äggula o vita. vispa äggvitorna och ½ dl socker till vitt o blankt skum. Vispa grädden luftig o till sist vispa äggulor med ½ dl socker o fröna från vaniljstången
Toppa med mandlar, syltad lök och smörgåskrasse. Fyll en kastrull med vatten så att när du lägger ned ett durkslag blir ett mellanrum mellan vatten och durkslag på några centimeter
Vispa ner ett ägg i taget tillsammans med vaniljsockret. Apelsinkrokanten lättar i alla fall upp dem om det är vad man är ute efter och smaken gifter sig otroligt bra med de rostademandlarna
Och jag trodde inte jag skulle få till den rostade potatisen men den blev hur bra som helst. Lägg i en ugnsform och blanda med olja, salt och nymald svartpeppar
Vispa ägg och socker luftigt och poröst. 3 ägg. 50 g ODENSE Mandelmassa Lyx hackade nötter, mandlar, jordnötter, brända mandlar, rostade hasselnötter eller krokant (från franska croquante, av croquer 'knapra', och är en typ av hård nougat
Skär nougaten i små tärningar och lägg dem i kylen en stund så de stelnar. Göm en nougatbit eller en mandel i varje marsipankula, och forma kulan till ett ägg