2-4 krm nymalen svartpeppar. Har du ofta problem med att få färg på rostade rotfrukter och potatis i ugn så kan du antagligen höja temperaturen med ca 25 grader redan från början av tillagningen. 2-4 krm nymalen svartpeppar
Flingsalt & svartpeppar. I mitt recept på rostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Nymald svartpeppar. Rostad potatissallad med mild smak av Caesar, foto. Dela färskpotatisen på hälften och lägg i en ugnsfast form, blanda med rapsolja och svartpeppar (spara saltet till servering, det drar ut vätskan ur potatisen och de blir inte lika krispiga)