8 port 750 g sötpotatis 750 g färskpotatis 1 tsk salt 3 msk flytande margarin/smör 3 salladslökar 250 g körsbärstomater 1 dl svarta oliver 3 dl gräddfil 1 krm svartpeppar 1 tsk flingsalt Gör så här
Lägg spenaten på ett fat, strö över linser, rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter. 1 dl skalade, rostade hasselnötter eller vad du har hemma. 1 dl skalade, rostade hasselnötter eller vad du har hemma
Först rostade jag sötpotatis, tomat och broccoli i ugnen. 1 näve rostade valnötter (rosta några min i en torr stekpanna – gillar ni ej valnötter så testa rosta tex pumpafrön, pinjenötter, solrosfrön eller cashewnötter). 1 näve rostade valnötter (rosta några min i en torr stekpanna – gillar ni ej valnötter så testa rosta tex pumpafrön, pinjenötter, solrosfrön eller cashewnötter)