Skala och skiva pumpan i ca 2-3 cm tjocka skivor. Häll ut på en plåt täckt med bakplåtspapper och rosta pumpan i mitten av ugnen i ungefär 20 minuter, eller tills den är mjuk. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 117 1/2 butternutpumpa, skalad och urkärnad
Jag valde att servera den rostadepumpan med salsan till lax med ris för övriga familjen men åt själv den vegetariska varianten (sånär som på sardellerna i salsan då)
1/2 butternutpumpa, skalad och urkärnad. Skala och skiva pumpan i ca 2-3 cm tjocka skivor. 1Häll ut på en plåt täckt med bakplåtspapper och rosta pumpan i mitten av ugnen i ungefär 20 minuter eller tills den är mjuk
Här spelar pumpan huvudrollen och lyfts fram av bulgursallad och guacamole. ½ butternutpumpa (helst den övre halvan som är kärnfri, spara resten till exempelvis en soppa)
Skala och klyfta pumpan. Lägg pumpakrosset och kålen på pumpaklyftorna och slå över smöret. 1⅕ kg pumpa t ex hokkaidopumpa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1⅕ kg pumpa t ex hokkaidopumpa 1 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche rivet skal av 1 citron 100 g Arla® Svenskt Smör ekologiskt 50 g hackad mandel 300 g brysselkål