Detta härliga recept hittade jag i HD för några dagar sedan blev otroligt sugen på att testa. Jag serverade detta tillbehör till kalvfärsbiffar och det blev en riktig höjdare, fantastiska smaker, väl värt att prova
Rostadmorot med fetaostNågra morötterFetaostPersiljaSalt, peppar, olivoljaSkala och dela morötterna och råstek dem i olivoljan med lite salt och peppar tills de är nästan genomstekta
600 g morot, skalade eller skrubbade 1 knippe koriander, grovskuren 1 röd chilifrukt, finskivad 3 msk vita och svarta sesamfrön, rostade 1 limefrukt, finrivet skal och pressad saft ev 2 tsk honung salt
Garneringen av fänkålsdill och rostade, hela fänkålsfrön är inte bara kosmetisk. Häll de ugnsrostade grönsakerna i en kastrull, och häll över så mycket grönsaksbuljong så att den nätt och jämnt täcker grönsakerna
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist