Rostad morot recept

Rostade morötter med parmesancremé

Rostade morötter med parmesancremé

Skala och dela morötterna på längden. Dela ytterligare om morötterna är stora. Vänd runt med olja på en ugnsplåt och salta
Rostad pumpa och morot med nötter

Rostad pumpa och morot med nötter

Rostad pumpa och morot med nötter och kapris- och russindressing. 3 msk rostade och hackade macadamianötter. 3 msk rostade
Rostad morot & palsternacka

Rostad morot & palsternacka

Ekologisk Barn- & Familjemat – Rostadmorot & palsternacka. Theres Amrén Rostade morötter & palsternacka
Rostade morötter med blomkålskräm

Rostade morötter med blomkålskräm

Skeda upp kräm på tallrikar, lägg på rostad och picklad morot, toppa med chorizosmul. Ta av från värmen, lägg i morotsskivorna
Rostade morötter med fagiolatosås

Rostade morötter med fagiolatosås

Börja med såsen. Skölj bönorna och låt rinna av. Mixa ihop bönor, kapris, sardeller och citronsaft med mixerstav i en hög skål
Rostade morötter med misodressing

Rostade morötter med misodressing

Detta härliga recept hittade jag i HD för några dagar sedan blev otroligt sugen på att testa. Jag serverade detta tillbehör till kalvfärsbiffar och det blev en riktig höjdare, fantastiska smaker, väl värt att prova
Rostad morot med fetaost

Rostad morot med fetaost

Rostadmorot med fetaostNågra morötterFetaostPersiljaSalt, peppar, olivoljaSkala och dela morötterna och råstek dem i olivoljan med lite salt och peppar tills de är nästan genomstekta
Rostade morötter med fetaost

Rostade morötter med fetaost

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skär morötterna i mindre bitar på längden. Lägg ut på en plåt och ringla över olja
Rostad morot med sesam, koriander, chili och lime

Rostad morot med sesam, koriander, chili och lime

600 g morot, skalade eller skrubbade 1 knippe koriander, grovskuren 1 röd chilifrukt, finskivad 3 msk vita och svarta sesamfrön, rostade 1 limefrukt, finrivet skal och pressad saft ev 2 tsk honung salt
Soppa på rostad morot, fänkål och lök

Soppa på rostad morot, fänkål och lök

Garneringen av fänkålsdill och rostade, hela fänkålsfrön är inte bara kosmetisk. Häll de ugnsrostade grönsakerna i en kastrull, och häll över så mycket grönsaksbuljong så att den nätt och jämnt täcker grönsakerna