Rostadfärskpotatis. Tvätta potatisen, färskpotatis tvättar jag med vattenslangen ute i en hink. Rör sedan ner riven parmesan och smaka upp med citronsaft, salt och peppar
Blanda urgröpet med vitlök, persilja och ströbröd/parmesan. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 8 tomater2 krm salt2 vitlöksklyftor, pressade3 msk hackad persilja2 msk ströbröd (eller finriven parmesan)1 dl vispgrädde½ dl tapenade av svarta oliverSätt ugnen på 225°. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis
Quinoasallad med kyckling, rostade rödbetor och getostkräm. Förrätt med färska rödbetor och grillad regnbåge med färskpotatis, salsa Asian style och senapssås
Brödsnittar med fikon och parmesan. 200 g grovriven pecorino (fårost) eller parmesan. 20-25 små färskpotatisar, nykokta. Nr 1940, 51 kr Brödsnittar med fikon och parmesan. 200 g grovriven pecorino (fårost) eller parmesan. 20-25 små färskpotatisar, nykokta
En riktig sommarmiddag med färskpotatis och grillat. Potatissallad med basilika och parmesan. 1 kg små färskpotatisar. ½-1 dl riven parmesan. 1 kg små färskpotatisar. 5-1 dl riven parmesanost. 1 kg små färskpotatisar. ½-1 dl riven parmesan. 1 kg små färskpotatisar. 5-1 dl riven parmesanost