Dela färskpotatisen på hälften och lägg i en ugnsfast form, blanda med rapsolja och svartpeppar (spara saltet till servering, det drar ut vätskan ur potatisen och de blir inte lika krispiga)
½ dl kapris. 1 kg färskpotatis 2 msk olivolja salt & peppar ½ dl kapris 3 schalottenlökar ½ dl persilja 2 msk färsk dragon Vinägrett. - Läs hela inlägget här 1 kg färskpotatis
Servera gärna med t ex ugnsbakade rotsaker eller ännu hellre kokt färskpotatis – när det är säsong. Finhacka äpple, kapris och saltgurka och blanda ner i såsen
Servera med en god potatissallad eller rosta färskpotatis i ugnen med vitlök och rosmarin. Mixa tonfisk med majonnäs, citronsaft och kapris till en slät och luftig sås
Servera allt med en grönsallad och den rostadefärskpotatisen. Färskpotatis att rosta i ugn. Ringla över det brynta smöret och strössla över nötter och kapris
Servera med en god potatissallad eller rosta färskpotatis i ugnen med vitlök och rosmarin. Mixa tonfisk med majonnäs, citronsaft och kapris till en slät och luftig sås
4 pers800 g potatis (jag använde färskpotatis)150 g haricot verts1 stor morot1 rödlök1 citron450 g laxfilélite ruccolasalladolivolja, flingsalt, svartpepparDressing. 1 msk dijonsenap2 msk flytande honung1 msk kapris1 msk olivoljasaften av 1 citronGÖR SÅ HÄR. 800 g potatis (jag använde färskpotatis)
Blanda rostad potatis,stekta grönsaker,machésallad,lac och honungsdressingen på ett fat. 500 g färskpotatis. 1 burk kapris. Honungsdressing - blanda 1 msk olivolja med flytande honung,dijonsenap, 1/2 burk kapris (avrunnen) och 1 tsk pressad saft från 1/2 citron i en skål. Pressa lite citron över salladen och toppa med 1/2 burk kapris
eller ihop med andra ugnsrostade rotfrukter. Gjord på färskpotatis. Smaksatt med exempelvis lite fransk senap, finhackat äpple, kapris eller smörgåsgurka och lite salt