2 kg färskpotatis. 5 dl balsamvinäger. 12 kg färskpotatis 0. 5 dl balsamvinäger 3 msk olivolja 2 msk flytande honung salt svartpeppar 250 g grön sparris 125 g rädisor krasse Ugn. 1Blanda balsamvinäger, olja, honung, salt och peppar och häll över potatisen
Blanda den rostade potatisen med salladslök, spenat och balsamvinäger. Den här färskpotatisen åt vi i helgen till starka korvar (soja-chorizo för min del)
Ukama, Asterix, färskpotatisar eller delikatesspotatisar. Ta ut paprikan och lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
2 dl rapsolja1 dl balsamvinäger1 tsk salt2 krm svartpeppar1 kruka basilika,bladen strimlade100 g soltorkade tomater i marinad, strimladeSätt ugnen på 225°. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1 dl balsamvinäger. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis
skala potatisen först om det inte är små delikatess- eller färskpotatis. Blanda balsamvinäger, olivolja, honung, riven vitlök, flingsalt och svartpeppar till en slät marinad