Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans med rostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Dela squashen på längden, ta ur kärnor och så mycket av de fibrösa trådarna du orkar med. Dela squashen i fjärdedelar och lägg med skalsidan neråt i en oljad form
Igår satt jag med ryggen åt solen och planterade ut en hel drös vintersquashplantor i trädgårdslandet, bland annat just butternut och då kom jag att tänka på det här receptet som ett par av er frågat om men som jag alltså inte hunnit dela med mig av – förrän nu
Strö till sist över de rostade kärnorna. Butternutsquash har figurerat på många bloggar här i höstrusket, men det var inte förrän härom veckan när jag äntligen fick tag på denna vinter squash
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternutsquash
RostadButternutSquash Spenatsoppa. 1 oven roasted butternutsquash. Add butternutsquash, vegetable stock and coconut cream and let simmer for 15 minutes. 1 ugnsrostadbutternutsquash. Lägg i butternutsquash, grönsaksbuljong och kokosgrädde och låt sjuda i 15 minuter
Butternutsquash filled with a creamy filling of ricotta and parmesan is a good dinner. Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag
för 2 persett paket färsk fylld pasta1 dl pinjenötterett stort paket spenat1 vitlöksklyfta,pressaden halv butternutsquash, jag tog en hälftenSkär squashen i mindre bitar. När det återstår 5 minuter på squashen så börja med spenaten