Rosepepparsås recept

Rosépepparsås

Rosépepparsås

Svårt att ta en bra bild på sås. Lätt att äta god sås, dock. Finhacka 2 schalottenlök eller 1 liten gul lök
Rosépepparsås

Rosépepparsås

Skala och hacka löken. Fräs lök och peppar på svag värme. Tillsätt vattnet och låt "koka" ihop under lock någon minut
Mammas rosépepparsås

Mammas rosépepparsås

Bryn löken tillsammans med margarinet i en gryta. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt koka i 3-5 min
Rosépepparsås

Rosépepparsås

1 st. 10,75 tsk. 10,25 dl. 11 dl. 10,25 st. 10,25 msk. 10,25 tsk. 11 tskSkala och hacka scharlottenlöken fint
Oxfilé med rosépepparsås

Oxfilé med rosépepparsås

Rosepepparsås. Rosepepparsås. En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod. Ingredienser. Höga mittbitar av oxfilé á 170 g/pers
Köttfärsbiffar i rosépepparsås

Köttfärsbiffar i rosépepparsås

Sköna söndag, eller vad säger ni. Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning
Fläskfilé i rosépepparsås

Fläskfilé i rosépepparsås

Det här åt vi till middag igår. Perfekt en regnruskig lördagkväll. Såsen blev sådär god att man helst bara vill skeda i sig den
Biffar i rosépepparsås

Biffar i rosépepparsås

  Dagens hittepå, gott blev det. 4 portioner Biffar ca 400 g köttfärs 1 ägg 2 msk tomatpuré 1 msk senap 2 msk olja ½ dl vatten lite svartpeppar, salt och basilika smör att steka i Sås 2½ dl matlagningsgrädde 1 tärning köttbuljong hel rosépeppar efter smak, ca 1 msk lite salt och peppar Ruccola 4 portioner pasta Rör ihop alla biffingredienser, forma och stek biffarna i smöret
Fläskfilé i rosépepparsås

Fläskfilé i rosépepparsås

Efter några timmars jobb i trädgården var det dax att laga mat. Kvällens middag blev fläskfilé i rosépepparsås och en potatisgratäng till
Biffar i rosépepparsås

Biffar i rosépepparsås

Två ord för att beskriva den här rätten. Gudomligt gott. Detta är definitivt en kandiat till 10-i-topp-listan
Fläskytterfile med gorgonzola & rosepepparsås

Fläskytterfile med gorgonzola & rosepepparsås

Gorgonzola och rosepepparsås,. Fläskytterfile med gorgonzola & rosepepparsås. 7 oktober 2014, 09. 12Hej. Ibland tar man det som finns tillgängligt i kylskåp och skafferi och denna gång lyckades jag få till en sådan grymt god sås med det som jag hittade
Ankbröst med rosépepparsås

Ankbröst med rosépepparsås

Snitta ankbrösten på skinnsidan och putsa bort ev. hinnor. Lägg dem i kylen så länge. Sätt ugnen på 175°C. Salta och krydda ankbrösten