Rosepepparfilé recept

Rosépepparfilé

Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna eller vid kastrull. Tillsätt lök, chilisås, soja, senap och rosépeppar

Rosépepparfilé

1. Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna eller vid kastrull. Tillsätt lök, chilisås, soja, senap och rosépeppar

Marinerad rosépepparfilé

Stick en stektermometer i köttets tjockaste del. Koka upp vatten, buljong, lagerblad, hela vitlöksklyftor och pepparkorn i en traktörpanna

Rosépepparfilé med persiljehack

Skär filén i knubbiga skivor. Platta ut dem lite. Bryn i omgångar hastigt på båda sidorna i olja i en stekpanna

Rosépepparfilé

Putsa fläskfilén, salta och peppra och bryn den runt om i stekpanna. Lägg över i en ugnsfast form och stek klart i ugn i 30-40 minuter, till en innertemperatur av 65-70°

Rosépepparfilé med potatis- och morotsgratäng

1.  Skär köttet fritt från senor och hinnor. Krydda med salt. Stöt pepparkornen grovt i en mortel. Gnid in köttet med dessa och bryn det i flytande margarin i en panna

Barbros rosépepparfilé med persiljehack

BARBROS ROSÉPEPPARFILÉMED PERSILJEHACK4 portioner400 - 500 g fläskfiléolja att steka isalt, vitpeppar1 stor gul löksmör2 dl crème fraîche1 dl vispgrädde2 msk chilisås½ msk Worcestershiresås½ msk soya1 pressad vitlöksklyfta1 msk rosépeppar, stött i mortelhackad persiljaSkär filén i knubbiga skivor

Rosépepparfilé

koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpan Rosépepparfilé. 400 g fläskfilé. 1 msk margarin. salt. Sås