sallad och/eller vitkål. Vi snackar mycket nose to tail, alltså att man skall använda allt på djuret, men glömmer ibland bort att det självklart även gäller grönt
Riv moroten och strimla vitkålen fint. 30 g vitkål. Röding. Det kanske låter fancy, men faktum är att rödingen oftast är billigare i Milanos supermercati, än laxen - och eftersom den är minst lika god, så är det ju nice att kunna vara ekonomisk lite då och då
Förr åt jag stora högar med spaghetti och massor av ketchup till, nu tycker jag det är så mycket godare med smörstekt zucchini, broccoli eller vitkål som tillbehör
Vitkålspastan till gör jag genom att grovstrimla vitkål, förvälla den lätt i kokande, saltat vatten och sen steka den mjuk i smör eller olja utan att få färg, krydda lätt med salt och peppar
Häll även lite rosepeppar i handen och gnussa mellan händerna så det blir smulor. Fast med vitkål. Testade på att göra vitkålsmos (Lchf) och det blev riktigt gott så det ska jag göra fler gånger
Nu kanske jag överdriver en smula men stående ovationer kändes nära till hands när salsan serverades tillsammans med nachos, gräddfil, guacamole, tomatsalsa, vitkål och bönchilin (coming up)