Rotfrukter. Skrubba, skala och skölj alla rotfrukter och löken. Rotfrukter. Egentligen är det en vanlig pannbiff med lite ugnsrostade grönsaker men det som gör det lite extra är att
Honungsglaserade rotfrukter. Skiva filén och lägg skivorna på en bädd av rotfrukterna. Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén
Servera med ugnsbakade rotfrukter som morot, rödbeta, palsternacka och med färskpotatis. Rosépeppar ger laxen en god söt-pepprig smak och det behövs inte mycket mer än så
UGNSSTEKT FLÄSKKARRÉ MED ROTFRUKTER OCH PLOMMONSÅS. Skala och skär rotfrukter och lök i grova bitar. Skiva upp och lägg upp kött och rotfrukter på ett uppläggningsfat
Till detta åt vi ugnsrostade rotfrukter. Lagom till jag skulle ha födelsedagskalas så fick jag ett tips av Lill-Ingrid, en av mina läsar, på ett recept och tänkte att detta testar vi till min födelsedag
Rotfrukter (morötter,potats,palternacka,kålrot). Skala och skär rotfrukterna i önskad form. Lägg rotfrukterna i en ungssäker form och pensla med olja och strö till sist över lite salt
Rostade rotfrukter. Rostade rotfrukter. Hacka persiljan och blanda den med rotfrukterna innan servering. Servera de rostade rotfrukterna till kotletterna och rödlöksmarmeladen